Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Plafond en wandenbouw

Glad pleisterwerk voor een nieuw plafond geeft een zeer chique uitstraling en vooral met lijsten of een gestucte plint geeft het een moderne of klassieke look aan u huis. Glad pleisterwerk is tijdloos en het grote voordeel is dat eventuele beschadigingen, die in de loop der jaren ontstaan, makkelijk weg gewerkt kunnen worden.

Verlaagd plafond

Wilt u een verlaagd plafond met inbouwspots bijvoorbeeld? Maar toch ook het naadloze uiterlijk van stucwerk? Dan is een gipsplaten plafond een prima oplossing. Het bestaat uit gipsplaten die op een framewerk worden geschroefd. In die platen kunnen gemakkelijk uitsparingen worden gemaakt voor verlichting en dergelijke. De naden tussen de platen worden netjes dichtgezet en de stukadoor werkt de platen af, precies zoals u het hebben wil. Glad en strak bijvoorbeeld, geschuurd, gespoten met een korrel. Er is keuze genoeg.

Metalstut wanden en plafonds

Wandenbouw voor particulieren en bedrijven ten behoeven van het creëen van extra ruimtes binnen een grotere ruimte.
Het afwerken van dakkapellen en zolderbetimmeringen valt ook onder onze expertise.
Metalstut plafonds ten behoeven van het afwerken van balkenplafonds, dit is te combineren met het inbouwen van bijvoorbeeld halogeen verlichting en ventilatieroosters.