Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Spuit en schilderwerk

Renovatie schilderwerk

Zowel binnen als buiten aan hout of steenachtige ondergronden. Waarbij gelet wordt op een esthetische goed resultaat met een systeem dat technisch goed onderbouwd is. Een verantwoord verfsysteem is de basis van goed schilderwerk.

Onderhoud schilderwerk

Onderhoud schilderwerkNiet alleen het behalen van een mooi strak schilderwerk is belangrijk maar ook het behouden hiervan. Houtwerk goed conserveren om verwering of rotten te voorkomen is van groot belang om uw huis in goede conditie te houden, het leefklimaat optimaal te houden (denk aan vocht aan de binnenkant van uw kozijnen of tocht), en ook niet onbelangrijk: Tijdig onderhoud is kosten besparen!


Wandafwerking

Voor wandafwerking in de vorm van behang/sierpleister, of decoratieve schilder- technieken als bijvoorbeeld wikkelen, tamponneren of sponzen kunt u bij ons terecht.

Latex spuiten voor wanden en plafonds

Met latex kunt u gemakkelijk en snel uw wanden en plafonds afwerken. Als u op deze manier uw plafond behandelt, bent u er zeker van dat u een strak en mooi eindresultaat zult hebben.
Wanneer u een wand of plafond bijvoorbeeld met een roller gaat witten, ziet u na afloop altijd de banen die u heeft gerold. Dit is bij spuiten met latex niet het geval. Het geeft een egaal en gelijkmatig resultaat.

Voordelen spuiten van latex

Bovendien heeft het spuiten van de wanden nog meer voordelen. Door de dikte van de laag dekt het alles en krijg je een egaal resultaat. Daarnaast zit er veel druk op latex spuiten zodat er snel gespoten kan worden.

Om uw werk nog eens vlotter te laten verlopen is er sprake van een grotere spuitstraal waardoor u nu nog sneller kunt werken. Overigens zijn er ontzettend veel kleuren beschikbaar. Op deze manier kunt u dus een kleur uitkiezen die precies bij uw interieur past maar vergeet de kosten spuitwerk niet !