Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Stukadoor

Woningen, kantoren of bedrijfsruimte, bestaande of nieuwbouw, Gelissen Stukadoors staat voor u klaar.
Alle vakkennis op het gebied van spuit- en stucwerk, plafonds, wanden, vloeren, lijsten en ornamenten is aanwezig.
Ook voor gerelateerde werkzaamheden als restauratie, schade- en herstel etc. kunt u bij ons terecht.
Scherpe prijzen en hoge kwaliteit zijn ons handelsmerk.

Machinaal stucwerk

Bij machinaal stucwerk word de gips met een machine op de muren gespoten in verschillende laagdiktes en vervolgens glad afgewerkt.

Traditioneel stucwerk

Traditioneel stucwerk is de verzamelnaam voor het met de hand aanbrengen van pleisterwerk aan wanden en plafonds. Bij traditioneel stucwerk wordt gebruik gemaakt van gips of cement gebonden materialen. Dit heeft te maken met de ondergrond en de ruimte waar het stucwerk word toegepast.

Filler- en pleisterwerk

Filler en pleisterwerkGlad pleisterwerk geeft een zeer chique uitstraling en vooral met lijsten of een gestucte plint geeft het een moderne of klassieke look aan u huis. Glad pleisterwerk is tijdloos en het grote voordeel is dat eventuele beschadigingen, die in de loop der jaren ontstaan, makkelijk weg gewerkt kunnen worden.Sierpleister

U kunt uw stucadoor het raap- of pleisterwerk laten afwerken met sierpleister. Omdat sierpleister het uiteindelijke uiterlijk van de muren bepaalt, is het aan te raden dit door een stucadoor te laten doen. Uw stucadoor heeft de juiste expertise in huis om uw wanden professioneel te voorzien van een laag sierpleister.

De meestgebruikte soorten sierpleister zijn:
•Spachtelputz stucwerk
•Rustiekputz stucwerk
•Granol stucwerk

Sierpleister is een mooie en praktische afwerking van uw muren. Veel sierpleisters kunnen in kleur worden aangebracht, zodat uw stucadoor u meteen de moeite van zelf schilderen uit handen neemt. Het voordeel van stucwerk in kleur is dat er geen kleurverschil te zien is bij kleine beschadigingen. Dit noemen stucadoors de kleurechtheid van het stucwerk. Verder is sierpleister boenvast en dus makkelijk schoon te maken.

Gevelbepleistering

GevelbepleisteringGevelbepleistering is een ideale keuze om een strakke afwerking te bekomen in verschillende kleuropties. Bovendien biedt gevelbepleistering op isolatie tal van voordelen: het is ecologisch, een hoog comfort tijdens de zomer en de winter, naadloos isoleren zonder koude bruggen en er zijn meerdere toepassingen mogelijk bij diverse hedendaagse architectuur.
Het vervaardigen van stucwerk buitenshuis behoeft andere technieken en specifieke producten.